Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Elene. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woning extra in de verf.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Elene geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw huis in Elene ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Elene

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woning te Elene. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Elene. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!