Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Dworp monteren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Dworp, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Dworp

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Dworp ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Dworpse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je huis in Dworp bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Dworpse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Dworp. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Dworp. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!