Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Dworp. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te monteren in Dworp: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Dworp. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Dworp bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Dworpse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Dworp geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Unieke kasten op maat van je woonst in Dworp

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Dworp ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Dworpse woonst extra in de verf.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Dworp. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Dworp?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Dworp online bestellen?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Dworp komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Is de maatkast voor mijn woning in Dworp zelf te monteren?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Dworp om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Dworp?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.