Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in de Druivenstreek. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in de Druivenstreek

Voor elke ruimte van je huis bieden onze kasten op maat een originele oplossing. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in de Druivenstreek ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek! maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woning in de Druivenstreek extra in de verf wordt gezet.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in de Druivenstreek

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je woonst in de Druivenstreek. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in de Druivenstreek installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit vrouw

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in de Druivenstreek: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst in de Druivenstreek, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in de Druivenstreek. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!