Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Denderwindeke. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woonst extra in de verf.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Denderwindeke installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Denderwindeke worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Denderwindeke

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat plaatsen in je woning te Denderwindeke, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Denderwindeke. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!