Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Buggenhout. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Buggenhout ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Buggenhout: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je woning te Buggenhout. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je Buggenhoutse woning extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van jouw Buggenhoutse woning een creatieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Buggenhoutse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Buggenhout plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Buggenhout. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!