Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze plaatsen in Brugge. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Brugge ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

maatkast wit man

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Brugse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw Brugse huis

Een maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Brugse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Brugge. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

inbouwkast trap

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten installeren in Brugge: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je huis te Brugge. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Brugge

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Brugge?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Brugge, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Brugge online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Brugse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Brugge om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Brugge om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Brugge. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!