Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Broechem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je Broechemse woning extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Broechem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Broechem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Broechem

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Broechem ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Broechem

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Broechemse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met unieke vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Broechem plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Broechem. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!