Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze monteren in Bevere. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Een maatkast die het karakter van je woning extra in de verf zet.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Bevere

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je huis te Bevere. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Voor elke ruimte van jouw woning een verfrissende oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Bevere plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woonst in Bevere ten volle gerespecteerd worden. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Bevere. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!