Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Begijnendijk. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van je woning in Begijnendijk bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Begijnendijkse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Begijnendijk. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Begijnendijk

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Begijnendijk ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Begijnendijkse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Begijnendijk, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Begijnendijk. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!