Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Beek. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Beek

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Beekse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Beek. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk. inbouwkast slaapkamer

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Beekse woning extra in de verf zetten.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Beek: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Beek, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. maatkast zwart

Unieke kasten op maat van je woonst in Beek

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Beek worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Beek. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Beek?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Is een op maat gemaakte kast voor mijn woning in Beek veel duurder dan een andere, standaard kast?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Beek komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Beek op alvorens een ontwerp te maken?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Beek. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Beek gemaakt?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.