Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Bavegem installeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Bavegem

Jouw DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Bavegemse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Bavegem monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je woonst te Bavegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Een unieke kast op maat van je woonst in Bavegem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Bavegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus! maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Bavegemse woonst extra in de verf zet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Bavegem. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!