Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast plaatsen in jouw stad. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Antwerpen

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Antwerpen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

maatkast wit man

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw Antwerpse huis

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Antwerpse woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Antwerpen geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Antwerpen ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat ontwerpt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Antwerpse huis extra in de verf.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Antwerpen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Antwerpen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Antwerpen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Antwerpen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Antwerpse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Antwerpen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Antwerpen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Antwerpen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!