Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Antwerpen-Mechelen plaatsen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Antwerpen-Mechelen: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast in Antwerpen-Mechelen, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Antwerpen-Mechelen

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning in Antwerpen-Mechelen staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Antwerpen-Mechelen plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woonst in Antwerpen-Mechelen extra in de verf. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Antwerpen-Mechelen

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Antwerpen-Mechelen ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Antwerpen-Mechelen. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!