Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze monteren in Aalst. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Aalst ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

inbouwkast slaapkamer

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Aalsterse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw Aalsterse huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Aalsterse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Aalst monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

maatkast wit vrouw

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Aalst

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line ontwerpt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je huis te Aalst, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Aalst

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Aalst?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Aalst, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Aalst online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Aalsterse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Aalst om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Aalst om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Aalst. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!