Dressing landelijke draaideuren

Win plaats met kasten onder je schuin dak te plaatsen

Aangezien elke kast die we maken 100% maatwerk is kunnen we perfect kasten op maat maken onder schuine daken of trappen. We zorgen er niet alleen voor dat de kast perfect past qua afmetingen, ook de stijl wordt helemaal afgestemd op je woning. Dankzij een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen kan je zeker en vast de kast op maat van je dromen laten maken. Bovendien ben je zeker van een hoogstaand kwalitatieve maatkast, we kiezen immers enkel de beste materialen om onze kasten te produceren en af te werken.

10 jaar garantie op je maatkast

Met het label van DM-Line op je maatkast ben je meteen zeker van een kwaliteitsgarantie van tien jaar. Wij geven onze klanten deze uitzonderlijk lange garantieperiode omdat we overtuigd zijn van onze superieure kwaliteit en het vakmanschap van de plaatsers.
De kasten op maat van DM-Line koop je voor het leven. 

Overal in België kan je terecht

In onze concept stores kan je steeds terecht voor advies op maat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vakmannen of interieurspeciaalzaken kan je overal in België terecht voor je schuifdeurkast op maat van DM-Line. We zorgen er steeds voor dat alles prima verloopt, van de deskundige opmeting tot de perfect afgewerkte plaatsing. 

Van ontwerp naar maatkast

Elk plan is verschillend en elke wens is anders. In de eerste stap luisteren we naar jouw verwachtingen en wensen alvorens een eerste 3D ontwerp te maken. Breng jouw plannen, afmetingen, foto’s of eigen schetsen mee. Zo weten we meteen wat je voor ogen hebt. Jouw wensen worden vertaald in een unieke kast op maat, uitgewerkt in een 3D-ontwerp met bijhorende offerte. Zo krijg je al een duidelijk beeld van hoe je nieuwe maatkast er zal uitzien. Jouw interieurspecialist schaaft het ontwerp bij totdat je volledig tevreden bent over de kast voor onder je schuin dak of onder je trap.

Na jouw finale goedkeuring start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt piekfijn uitgewerkt en gemonteerd volgens de regels van de kunst. Alles moet perfect passen.

 

Architect

Wil je een kast onder schuin dak laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan