Inloopkasten ook in kleine ruimtes mogelijk

Heb je in huis een kleine kamer over of is er een ruimte in je woning die op het eerste zicht moeilijk in te richten lijkt? In deze ruimtes - die anders ‘verloren’ lijken – kan je perfect een inloopkast op maat maken. We adviseren jou graag om de meest optimale indeling te creëren zodat er niets over het hoofd wordt gezien en je jarenlang kan genieten van jouw inloopkast van DM-Line.

Inloopkast met landelijke draaideuren
Idee dressing

Indeling op maat

Wil je veel legvlakken in je inloopkast? Of hang je liefst zo veel mogelijk kledij op een kleerhanger? Kan je ook lades gebruiken om kleinere spullen zoals ondergoed en kousen op te bergen? Enkele vragen om alvast even bij stil te staan. Wij adviseren je graag bij het ontwerp, maar kiezen laten we aan jou over.

10 jaar garantie op je inloopkast

Met het label van DM-Line op je inloopkast ben je meteen zeker van een kwaliteitsgarantie van tien jaar. Wij geven onze klanten deze uitzonderlijk lange garantieperiode omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kwalitatieve maatkasten héél lang mee gaan. Nog niet overtuigd? Lees hieronder alvast enkele redenen waarom onze inloopkasten op maat zo duurzaam zijn. 

Koppel bij verkoop afsluiten

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren en de ladegeleiders kiezen we uitsluitend voor BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Alle ladegeleiders hebben standaard een ingebouwde rem. Ook de draaideuren beschikken steeds over een ingebouwde, eenvoudig instelbare rem.   

Sterk en stevig

Ons plaatmateriaal voor de binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je inloopkast.

Hoogstaande afwerking

Ook de onzichtbare delen van de inloopkasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.  

Architect

Van ontwerp naar inloopkast

Elk plan is verschillend en elke wens is anders. Bij de start van elk project luisteren we naar jouw ideeën en brengen we alle elementen in het verhaal.

Breng jouw plannen, afmetingen, foto’s en zoveel mogelijk info mee. Jouw wensen worden vertaald in een unieke inloopkast op maat, uitgewerkt in een 3D-ontwerp met bijhorende offerte. Zo krijg je al een duidelijk beeld van hoe je nieuwe inloopkast er zal uitzien.

Na jouw goedkeuring van het ontwerp volgt de opmeting en start DM-Line de productie. Ons technisch team of je lokale vakman zorgt tenslotte voor de plaatsing volgens de regels van de kunst. Alles moet perfect passen.
 

Wens je inloopkasten op maat te laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan