Inbouwkast

Inbouwkasten waar je maar wilt

Hét onderscheidende kenmerk van inbouwkasten is dat je ze volledig kan aanpassen aan je vrije ruimte. Een hoekje of plekje dat voor jou eerst verloren leek, levert dankzij een ingenieuze inbouwkast ineens heel wat opbergruimte op.

Met onze ingebouwde kasten op maat zorg je in elke ruimte voor een meerwaarde.

  • Je wilt maximale opbergruimte in je wasplaats?

  • Je droomt ervan om je ongebruikte zolder met schuin dak om te vormen tot een volwaardige leef- en opslagkamer?

  • Je ziet een vergeten hoekje in de gang of inkomhal als de perfecte plaats voor een ingebouwde vestiairekast?

  • Je wilt een vrije wand van vloer tot plafond inrichten voor handige opbergruimte?

  • Je wil een dressing op maat om je kleding te hangen? 

Met de inbouwkasten van DM-Line kan je alle kanten op, alles is mogelijk.  

TV-Meubel

Geen standaardmodules voor je inbouwkast

Met de ingemaakte kasten van DM-Line kies je voor maatwerk in de meest pure vorm. Wij geloven niet in inbouwkasten die worden opgebouwd uit standaardmodules. Een inbouwkast behoort zich aan te passen aan de ruimte, en niet andersom.

Dat geldt niet alleen voor de buitenafmetingen. Ook op vlak van stijl en indeling kent ons maatwerk geen grenzen. Wens je een inbouwkast met schuifdeuren of draaideuren? Verwacht je een indeling met legplanken, ingebouwde lades, ruimte om kleding te hangen,…? Droom je van klassiek, tijdloos of toch eerder trendy en modern? Werkelijk alles kan!

Koppel duimen omhoog

10 jaar garantie op je inbouwkast

Met het label van DM-Line op je inbouwkast ben je meteen zeker van een kwaliteitsgarantie van tien jaar. Wij geven onze klanten deze lange garantieperiode omdat we overtuigd zijn van onze superieure kwaliteit en het vakmanschap van de plaatsers waarmee we werken. De ingebouwde kasten van DM-Line koop je voor het leven. 

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren, ladegeleiders en ander beslag werken we al meer dan tien jaar samen met BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Standaard voorzien we ladegeleiders van een demping, en draaideuren krijgen standaard een eenvoudig in te stellen rem.

Sterk en stevig

Het plaatmateriaal voor de binnenzijde van je inbouwkast bevat 92% oersterk eikenhout. Onze legvlakken zijn met een standaarddikte van 25 mm veel steviger dan gebruikelijk. Met extra dikke en volledig ingeklemde rugwanden van 8 mm voorzien we de achterzijde van onze inbouwkasten van extra stevigheid.  

Hoogstaande afwerking

Alles wordt netjes afgewerkt en afgeboord, ook de onzichtbare delen van je inbouwkast.   

Inbouwkast

De weg naar je inbouwkast

De perfecte inbouwkast staat er uiteraard niet op 1,2,3. Dit vraagt een intensief traject voor het ontwerp, de opmetingen, de vervaardiging en de finale plaatsing.

We luisteren naar je verwachtingen en tekenen een ontwerp uit. Daarbij ontvang je vrijblijvend een offerte en een 3D-simulatie.

We bespreken je ontwerp tot in de kleinste details tot het helemaal goed zit. Vervolgens starten we de productie en loopt alles op wieltjes zodat je zeker bent dat alles vlekkeloos verloopt.

Laat je inspireren voor je inbouwkast op maat

Sluiten

Titel

Spreekt dit ontwerp je aan?

Vraag je offerte aan


(*) Verplicht veld

Droom je al van een inbouwkast op maat?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte