Aangezien wij niet werken met vaste modules of standaardafmetingen, wordt je kledingkast bij DM-Line helemaal op maat gemaakt. Het ontwerp van jouw garderobekast op maat wordt volledig afgestemd op jouw wensen, verlangens en levensstijl. 

Garderobekasten op maat voor elk budget

Alle gezinsleden hebben een of meerdere garderobekasten nodig. Voor elke vraag bieden wij je een passende opbergkast, aansluitend bij je budget.

Idee dressing
Kast indeling

Indeling op maat

Ook de indeling is volledig op maat. Heb je nood aan ruimte om kleren op te hangen? Wil je veel legplanken in je garderobekast? Kan je ook lades gebruiken om kleinere spullen zoals ondergoed en kousen op te bergen? De keuze is helemaal aan jou. Wij ontwerpen uw kledingkast volledig op maat.

Je geniet van tien jaar kwaliteitsgarantie

Op de garderobekasten van DM-Line krijg je maar liefst tien jaar kwaliteitsgarantie. We zijn er immers van overtuigd dat onze kwalitatieve maatkasten héél lang mee gaan. Bij ons koop je een kledingkast voor het leven. Vanuit deze filosofie vertrekt ons kwaliteitsverhaal. Wij zijn een Belgische fabrikant die zich onderscheidt door uitsluitend te werken met de beste kwaliteitsmaterialen. 

Hoe komt jouw garderobekast tot stand? 

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaven we bij totdat je helemaal tevreden bent. Heb je inspiratie opgedaan? Breng een voorbeeld mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.

Je interieurspecialist tekent een schuifdeur uit die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat.

Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt.

Architect

Uw garderobekast op maat laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan