Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Zwijndrecht? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Zwijndrecht staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Zwijndrecht

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Zwijndrecht. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Zwijndrecht er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Zwijndrecht als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Zwijndrecht

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Zwijndrecht wordt benut.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Zwijndrecht te realiseren.