Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Zwijndrecht? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Zwijndrecht staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Zwijndrecht

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Zwijndrecht. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Zwijndrecht

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Zwijndrecht er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Zwijndrecht. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een praktische dressing in Zwijndrecht

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Zwijndrecht. dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Zwijndrecht, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Zwijndrecht te verwezenlijken.