Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Zichen-Zussen-Bolder? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Zichen-Zussen-Bolder staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Zichen-Zussen-Bolder

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Zichen-Zussen-Bolder er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Zichen-Zussen-Bolder, wanneer je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Zichen-Zussen-Bolder

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Zichen-Zussen-Bolder. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze site.

Tips voor een praktische dressing in Zichen-Zussen-Bolder

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Zichen-Zussen-Bolder.

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Zichen-Zussen-Bolder

Een dressingkast in je huis in Zichen-Zussen-Bolder moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Zichen-Zussen-Bolder te verwezenlijken.