Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Zichem? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Zichem staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Zichem

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Zichem. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Zichem

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Zichem er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Zichem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Zichem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Zichem, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Zichem.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Zichem te realiseren.