Droom je van een eigen, praktische dressing volledig afgestemd op je woning in Zande? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Zande staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Zande er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Zande. Dan is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Zande moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Tips voor een praktische dressing in Zande

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Zande te gebruiken. dressingkast wit open deur

Een dressing op jouw maat in Zande

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Zande. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Zande te realiseren.