Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Zaffelare? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Zaffelare staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Zaffelare

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Zaffelare er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Zaffelare, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in Zaffelare

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Zaffelare. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Zaffelare wordt benut. dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Zaffelare moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Zaffelare te realiseren.