Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Wilsele? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Wilsele staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Wilsele.

dressing bruin

Een dressing op maat in Wilsele

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wilsele. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Wilsele

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Wilsele er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Wilsele. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Wilsele te verwezenlijken.