Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Wijtschate? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Wijtschate

Een dressingkast in je huis in Wijtschate moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. open dressing eiland wit

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Wijtschate te gebruiken.

We werken samen aan jouw droomdressing in Wijtschate

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Wijtschate er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Wijtschate, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Wijtschate

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wijtschate. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Wijtschate te realiseren.