Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Wijtschate? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Wijtschate staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Wijtschate er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Wijtschate nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

dressing bruin

Een dressing op maat in Wijtschate

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wijtschate. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Wijtschate moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressingkast wit open deur

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Wijtschate.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Wijtschate te realiseren.