Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Wezembeek-Oppem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Wezembeek-Oppem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Wezembeek-Oppem

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Wezembeek-Oppem. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Tips voor een praktische dressing in Wezembeek-Oppem

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Wezembeek-Oppem wordt benut.

Dressing met kwaliteit in Wezembeek-Oppem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Wezembeek-Oppem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Wezembeek-Oppem

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Wezembeek-Oppem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Wezembeek-Oppem. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Wezembeek-Oppem te verwezenlijken.