Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Westvleteren? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Westvleteren staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Westvleteren er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Westvleteren nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Westvleteren

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Westvleteren. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Westvleteren, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Westvleteren

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Westvleteren.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Westvleteren te realiseren.