Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in de Westhoek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Westhoek staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Westhoek

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in de Westhoek er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Westhoek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Dressings op maat in de Westhoek

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Westhoek. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in de Westhoek moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

dressingkast wit open deur

Tips voor een praktische dressing in de Westhoek

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in de Westhoek.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in de Westhoek te realiseren.