Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in de Westhoek? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Maatkasten maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Westhoek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in de Westhoek

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Westhoek. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressing bruin

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in de Westhoek wordt benut.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Westhoek

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in de Westhoek er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Westhoek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in de Westhoek, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in de Westhoek te verwezenlijken.