Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in West-Vlaanderen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in West-Vlaanderen staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in West-Vlaanderen

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in West-Vlaanderen, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in West-Vlaanderen er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in West-Vlaanderen. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in West-Vlaanderen

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in West-Vlaanderen wordt benut. dressing eiland koppel

Een dressing op jouw maat in West-Vlaanderen

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in West-Vlaanderen. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in West-Vlaanderen te verwezenlijken.