Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Welden? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Welden staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Welden

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Welden wordt benut.

open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Welden

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Welden er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Welden, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Welden

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Welden. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Welden moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Welden te verwezenlijken.