Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Watermaal-Bosvoorde? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Watermaal-Bosvoorde staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Watermaal-Bosvoorde

Een dressingkast in je huis in Watermaal-Bosvoorde moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Watermaal-Bosvoorde

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Watermaal-Bosvoorde te benutten.

Jouw dressing op maat in Watermaal-Bosvoorde

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Watermaal-Bosvoorde. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Watermaal-Bosvoorde

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Watermaal-Bosvoorde er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Watermaal-Bosvoorde, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Watermaal-Bosvoorde te realiseren.