Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Waregem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw Waregemse woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Waregem er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Waregem als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in Waregem

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Waregem. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Waregem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Waregem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Waregemse dressing wordt benut.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Waregem te realiseren.