Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Wambeek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Wambeek

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Wambeek. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Wambeek moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Wambeek er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Wambeek. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Wambeek

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Wambeek.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Wambeek te verwezenlijken.