Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in het Waasland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Waasland staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in het Waasland

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in het Waasland. open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in het Waasland

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Waasland. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

We werken samen aan jouw droomdressing in het Waasland

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in het Waasland er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in het Waasland. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in het Waasland

Een dressingkast in je huis in het Waasland moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in het Waasland te realiseren.