Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in het Waasland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Waasland staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in het Waasland

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in het Waasland wordt benut.

open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in het Waasland

Je wil dat een dressingkast in je huis in het Waasland lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Samen werken we aan jouw droomdressing in het Waasland

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in het Waasland er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in het Waasland, als je droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in het Waasland

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Waasland. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in het Waasland te realiseren.