Droom je van een eigen, praktische dressing volledig afgestemd op je woning in de Voorkempen? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in de Voorkempen staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in de Voorkempen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Voorkempen als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in de Voorkempen

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in de Voorkempen wordt benut.

Jouw dressing op maat in de Voorkempen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Voorkempen. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in de Voorkempen

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in de Voorkempen te verwezenlijken.