Droom je van een eigen, praktische dressing helemaal afgestemd op je woning in Volkegem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Volkegem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Volkegem

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Volkegem er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Volkegem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Volkegem

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Volkegem. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Volkegem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Volkegem

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Volkegem.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Volkegem te verwezenlijken.