Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in de Voerstreek? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in de Voerstreek staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in de Voerstreek

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Voerstreek. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in de Voerstreek

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in de Voerstreek wordt benut.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Voerstreek

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Voerstreek er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Voerstreek wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in de Voerstreek

Je wil dat een dressingkast in je huis in de Voerstreek lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in de Voerstreek te realiseren.