Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in de Voerstreek? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in de Voerstreek staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in de Voerstreek

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in de Voerstreek wordt benut. dressing bruin

Dressing met kwaliteit in de Voerstreek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Voerstreek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op jouw maat in de Voerstreek

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Voerstreek. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Voerstreek

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in de Voerstreek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Voerstreek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in de Voerstreek te verwezenlijken.