Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in de Voerstreek? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in de Voerstreek staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in de Voerstreek

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Voerstreek. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in de Voerstreek er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in de Voerstreek. En daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in de Voerstreek

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Voerstreek te gebruiken.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in de Voerstreek te realiseren.