Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in de Voerstreek? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Voerstreek staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in de Voerstreek

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Voerstreek. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in de Voerstreek er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in de Voerstreek. En dan is het aan jou: vullen maar!

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in de Voerstreek. dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in de Voerstreek

Je wil dat een dressingkast in je huis in de Voerstreek lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in de Voerstreek te verwezenlijken.