Droom je van een eigen, praktische dressing geheel afgestemd op je woning in de Vlaamse Ardennen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in de Vlaamse Ardennen staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in de Vlaamse Ardennen moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in de Vlaamse Ardennen

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in de Vlaamse Ardennen er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in de Vlaamse Ardennen nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in de Vlaamse Ardennen. open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in de Vlaamse Ardennen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Vlaamse Ardennen. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in de Vlaamse Ardennen te verwezenlijken.