Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in de Vlaamse Ardennen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in de Vlaamse Ardennen staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Vlaamse Ardennen

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in de Vlaamse Ardennen er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in de Vlaamse Ardennen nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressing bruin

Dressings op maat in de Vlaamse Ardennen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Vlaamse Ardennen. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in de Vlaamse Ardennen lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in de Vlaamse Ardennen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in de Vlaamse Ardennen.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in de Vlaamse Ardennen te realiseren.