Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Vlaams-Brabant? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Maatkasten maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Vlaams-Brabant staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Vlaams-Brabant

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Vlaams-Brabant. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Vlaams-Brabant

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Vlaams-Brabant.

Samen naar een droomdressing

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Vlaams-Brabant er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Vlaams-Brabant wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Vlaams-Brabant, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Vlaams-Brabant te realiseren.