Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in het Vaartland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Vaartland staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in het Vaartland te benutten.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in het Vaartland

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in het Vaartland er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in het Vaartland nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in het Vaartland, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat je dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressing eiland koppel

Dressings op maat in het Vaartland

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in het Vaartland. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in het Vaartland te realiseren.