Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in het Vaartland? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Maatkasten maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in het Vaartland staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in het Vaartland

Je wil dat een dressingkast in je huis in het Vaartland lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in het Vaartland

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in het Vaartland wordt benut.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in het Vaartland er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in het Vaartland. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing eiland koppel

Een dressing op maat in het Vaartland

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Vaartland. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in het Vaartland te realiseren.