Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Ukkel? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Ukkel staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Ukkel

Je wil dat een dressingkast in je huis in Ukkel lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Ukkel

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Ukkel.

We werken samen aan jouw droomdressing in Ukkel

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Ukkel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ukkel, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Ukkel

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Ukkel. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Ukkel te realiseren.