Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Ukkel? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Ukkel staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Ukkel

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Ukkel er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ukkel wanneer jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Ukkel

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Ukkel te benutten.

Dressings op maat in Ukkel

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ukkel. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Ukkel moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Ukkel te realiseren.