Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Tremelo? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Tremelo staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Tremelo lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Tremelo

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Tremelo wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Tremelo

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Tremelo er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Tremelo nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Een dressing op jouw maat in Tremelo

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Tremelo. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Tremelo te realiseren.