Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Tongerlo Bree? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Tongerlo Bree staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Tongerlo Bree

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Tongerlo Bree te benutten.

dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Tongerlo Bree

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Tongerlo Bree, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Dressings op maat in Tongerlo Bree

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Tongerlo Bree. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

open dressing schuin dak

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Tongerlo Bree er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Tongerlo Bree. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Tongerlo Bree te realiseren.