Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Steenokkerzeel? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Steenokkerzeel staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Steenokkerzeel

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Steenokkerzeel er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Steenokkerzeel, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Steenokkerzeel

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Steenokkerzeel. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Tips voor een functionele dressing in Steenokkerzeel

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Steenokkerzeel. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Steenokkerzeel

Een dressingkast in je huis in Steenokkerzeel moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Steenokkerzeel te verwezenlijken.