Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Steenokkerzeel? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw Steenokkerzeelse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Steenokkerzeel. open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Steenokkerzeel

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Steenokkerzeel. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

We werken samen aan jouw droomdressing in Steenokkerzeel

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Steenokkerzeel er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Steenokkerzeel wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Steenokkerzeel lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Steenokkerzeel te verwezenlijken.