Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Stevens-Woluwe? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Stevens-Woluwe staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Stevens-Woluwe

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Stevens-Woluwe. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Stevens-Woluwe

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Stevens-Woluwe er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Stevens-Woluwe. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Sint-Stevens-Woluwe

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Sint-Stevens-Woluwe wordt benut. dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Stevens-Woluwe, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Stevens-Woluwe te realiseren.