Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Rijkers? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Rijkers staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Sint-Rijkers moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

Dressings op maat in Sint-Rijkers

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Rijkers. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Sint-Rijkers er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Rijkers. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Tips voor een praktische dressing in Sint-Rijkers

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Rijkers te benutten.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Rijkers te verwezenlijken.