Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Sint-Pieters-Woluwe? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Pieters-Woluwe staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Pieters-Woluwe

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Pieters-Woluwe. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Pieters-Woluwe, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Pieters-Woluwe

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Pieters-Woluwe er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Pieters-Woluwe. Daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Sint-Pieters-Woluwe

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Pieters-Woluwe wordt benut.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Pieters-Woluwe te realiseren.