Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Pieters-Woluwe? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Pieters-Woluwe staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Sint-Pieters-Woluwe

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Pieters-Woluwe. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Pieters-Woluwe

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Pieters-Woluwe er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Sint-Pieters-Woluwe, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Sint-Pieters-Woluwe

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Sint-Pieters-Woluwe.

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Sint-Pieters-Woluwe

Een dressingkast in je huis in Sint-Pieters-Woluwe moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Pieters-Woluwe te verwezenlijken.