Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Pieters-Woluwe? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Pieters-Woluwe staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Pieters-Woluwe

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Pieters-Woluwe. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Pieters-Woluwe wordt benut.

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Pieters-Woluwe er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Pieters-Woluwe, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Sint-Pieters-Woluwe

Een dressingkast in je huis in Sint-Pieters-Woluwe moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Pieters-Woluwe te realiseren.