Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Sint-Pieters-Leeuw? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Pieters-Leeuw staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Sint-Pieters-Leeuw

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Pieters-Leeuw. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Pieters-Leeuw

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Pieters-Leeuw er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Sint-Pieters-Leeuw, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sint-Pieters-Leeuw

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Pieters-Leeuw, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Sint-Pieters-Leeuw.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Pieters-Leeuw te realiseren.