Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing op jouw maat in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke wanneer jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke te realiseren.