Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Sint-Martens-Latem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Martens-Latem staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Martens-Latem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Martens-Latem te benutten.

dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Sint-Martens-Latem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Martens-Latem. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Dressing met kwaliteit in Sint-Martens-Latem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Martens-Latem, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Martens-Latem

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Martens-Latem er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Martens-Latem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Martens-Latem te verwezenlijken.